Kort en krachtig: schilderles bij Vonk…

by redactie on 8 september 2020

in Waddinxveen

In de vierde septemberweek start Vonk met twee korte cursussen schilderen en tekenen. Vanuit verschillende vertrekpunten krijgen cursisten daarin de middelen aangereikt om tot eigen werk te komen. Vanaf dinsdag 22 september kunnen gevorderden tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij 10 lessen Modern Schilderen bij docente Carina Mathot. In haar lessen wordt het favoriete meesterstuk van de deelnemer het uitgangspunt voor nieuw eigen werk. Voor de Corona-lockdown hebben een aantal cursisten al even kennis gemaakt maken met docent Niels Smits van Burgst, die zijn sporen o.a. verdiend heeft bij het populaire tv-programma ‘Sterren op de doek’. Met zijn nieuwe cursus van 10 lessen ‘Schilderen in vrijheid’ (start op donderdag 24 september van 19.30 – 21.30 uur) krijgen beginners en gevorderden naast inspiratie heel veel technische tools aangereikt om zelf aan het werk te gaan. Zijn 10 wekelijkse lessen achter elkaar niet te doen? Probeer dan de knipkaart waarmee je bij de jaarcursussen van Annemarie van Hooff je lestijden (donderdagochtend of donderdagmiddag) zelf kan bepalen. Belangrijk: Vonk zorgt bij alle lessen voor een veilige lesomgeving. De groepsgrootte is beperkt en het tekenatelier is ingericht om op ruime afstand van elkaar te kunnen schilderen. Inschrijven via www.stichtingvonk

Foto PR – Schilderen in een veilige omgeving