Doe mee met WaddSportief…

by redactie on 28 augustus 2020

in Waddinxveen

Dit jaar helaas geen Waddinxveense sportverkiezingen. Maar wel een ander sportief event voor iedereen in Waddinxveen. Een (spin)fietswedstrijd waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan de deelnemende Waddinxveense sportclubs. We noemen dit event: WaddSportief!!!

Voor sportclubs, bedrijventeams, vrienden- en familieteams
Op 10 oktober staan ongeveer 30 (spin)fietsen klaar in de Marktstraat op het Gouweplein voor teams van onder meer sportclubs, vriendenclubs, verenigingen en bedrijven. Een team bestaat uit vier tot zes deelnemers die samen, in twee-en-een-half uur, zoveel mogelijk kilometers moeten afleggen. De sportievelingen strijden om de eeuwige roem, terwijl alle opbrengsten, waaronder het inschrijfgeld, ten goede komen aan de deelnemende sportclubs. Deelnemende teams kunnen zich door familie, vrienden of bedrijven laten sponsoren om het inschrijfgeld bij elkaar te brengen. Met dit evenement geven we de Waddinxveense sport een financiële impuls. Die hebben ze, na de Corona-pauze superhard nodig.

Samen finishen met de Amstel Gold Race
10 oktober is niet zo maar gekozen. Niet alleen is het een unieke datum (10-10-20), het is ook de dag waarop de enige Nederlandse fietsklassieker wordt gereden: de Amstel Gold Race. We plaatsen daarom een groot scherm in het Waddinxveense centrum, waarop het publiek en de fietsteams de race kunnen volgen. Met een drankje en een hapje maken we er een fantastisch leuk Waddinxveens festijn van. En natuurlijk veilig: met in achtneming van alle Corona-regels.

Hier kunt u inschrijven