Gratis proeflessen bij Vonk…

by redactie on 21 juni 2020

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Thuis ligt al jarenlang de ongebruikte gitaar van je vader, of de blokfluit van je moeder. Of je hebt bij je opa weleens mogen spelen op het keyboard. Of misschien heb je jaren terug al pianoles gehad en wil je de draad weer oppakken? Allemaal goede redenen om daarvoor op muziekles bij Vonk te gaan. Op zaterdag 4 juli, tussen 10 en 14 uur krijg je de mogelijkheid om gratis een proefles naar keuze te volgen. Het maakt niet uit of je klassiek, pop of jazz wilt gaan spelen – bij Vonk vind je professionals op elk gebied en voor elk instrument: piano, keyboard, akoestisch en elektrisch gitaar, basgitaar, ukulele, zang, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, drums, slagwerk, viool en koperinstrumenten. Mocht de zaterdag niet schikken of wil je liever een online-les? Ook dat valt te regelen. Meld je via info@stichtingvonk.nl aan ovv van je telefoonnummer, het gewenste instrument (of zang) en je leeftijd. De docent maakt dan een afspraak met jou. Ook goed om te weten: voor alle fysieke lessen houden we ons aan een protocol om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Vonk: (ook) met afstand de beste.Illustratie: Ton van Steenbergen