Podiumplaats voor de TOOS dames in de Turncompetitie…

by redactie on 9 maart 2020

in Ingezonden berichten,Sport,Waddinxveen

Zaterdag 7 maart was het tijd voor de tweede turncompetitie wedstrijd, vijfde divisie, voor poule 3. De wedstrijd vond dit keer plaats in Woerden. Tijdens de eerdere wedstrijd op 15 februari wisten zij een derde plaats te behalen. Rosalie Smit, Thirza Oudenaarden, Pascalle Rijnbeek, Storm van Hagen, Esmee Kaptein en Kyra Minnema vormden samen het team en namen het op tegen de teams uit Schoonhoven en Woerden.

De dames lieten mooie oefeningen zien op vloer, brug, balk en sprong. Storm werd eerste op het onderdeel vloer en brug, Kyra werd tweede op vloer, Rosalie werd vierde op brug, Thirza werd zesde op sprong, Pascalle werd tiende op balk en Esmee werd tiende op sprong. Met deze goede scores wisten de meiden gezamenlijk een tweede plaats te behalen.

Eind april staat de laatste wedstrijd op het programma, daarna weten we of dit team de finale mag turnen.