Succes op laatste wedstrijd voor twirlafdeling Illusion…

by redactie on 1 november 2019

in Sport,Waddinxveen

Zaterdag 26 oktober vond voor twirlafdeling Illusion hun laatste wedstrijd van het seizoen plaats in Alblasserdam.

Tijdens deze dag deden wederom alle solisten, duo’s en teams van Illusion mee. Het beloofde een drukke dag te worden, maar al gauw werd duidelijk ook een geslaagde dag. Iedereen liet spetterende en zeer goede optredens zien, wat uiteindelijk resulteerde in prachtige uitslagen. Er werden 11 gouden, 9 zilveren en 3 bronzen medialles door de solisten en teams behaald. Een prachtig resultaat om het seizoen, wat een kalenderjaar duurt, af te sluiten. Tevens waren er ook drie promoties. Daphne Timmermans, Julia de Jong en Lieke Siersema wisten op het onderdeel 1 baton in de leeftijdsklasse Juvenille, Preteen en Junior promotie te behalen naar de beginners. Tevens behaalde meerdere solisten nog hun benodigde punten om deel te mogen nemen aan de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen.

De dag werd afgesloten met de teams van Illusion. Team D, de Juvenilles behaalden een 1e plaats op hun pas derde wedstrijd. Team C behaalde een mooi 2e plaats met hun show Rio, die zij voor de laatste keer opvoerden. Team B behaalde een 2e plaats met hun nieuwe Disco routine en Team A behaalde een mooie 1e plaats.

Nu is het tijd om voorbereidingen te gaan treffen voor de voorrondes van het NK op zaterdag 16 en zondag 17 november. Meerdere solisten hebben zich hiervoor weten te plaatsen en gaan strijden om een plekje in de top 15 en daarmee deelname aan het Nederlands Kampioenschap.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl