De Theaterbakkerheij kleurt oranje voor de finale van WK Vrouwenvoetbal…

by redactie on 4 juli 2019

in Ingezonden berichten,Regio,Sport

De Oranjeleeuwinnen hebben na een zinderende wedstrijd inclusief verlenging, de finale bereikt van het WK Vrouwenvoetbal. Een prestatie van formaat, die ook in De Theaterbakkerheij aan de Gouderaksedijk in Gouda niet onopgemerkt is gebleven. Daarom opent het theater a.s. zondag haar deuren voor iedereen die de finale wil bekijken op een megascherm van 6 bij 4 meter.

Eigenaar Ruud Bakker, zelf groot voetbalfan, is laaiend enthousiast over de prestatie van de Nederlandse vrouwen: “Ik ben zelf in de afgelopen jaren bij bijna alle grote voetbaltoernooien geweest waar de Nederlandse mannen aan hebben deelgenomen. De sfeer rond de topwedstrijden is daarbij altijd geweldig goed. Die sfeer gaan we zondag in De Theaterbakkerheij rond de finale van de vrouwen ook creëren. Er is een DJ, we zetten een grote bar in de zaal en maken er met elkaar een enorm oranjefeest van.”

Kaarten kosten in de voorverkoop slechts €5,- per stuk. Dat is incl. een drankje naar keuze bij binnenkomst. Mochten er nog kaarten over zijn, dan zijn deze zondag voor € 7,50 per stuk verkrijgbaar aan de deur. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.theaterbakkerheij.nl.