Toos dames krijgen clinic van Olympisch kampioene Sanne Wevers…

by redactie on 29 april 2019

in Sport,Waddinxveen

Met de Grote Clubactie hebben 3 meisjes van het TOOS Turnteam Dames een clinic gewonnen van Olympisch kampioene Sanne Wevers. Afgelopen woensdag mochten zij deze prijs verzilveren.

In de KNGU turnhal in Beekbergen mochten zij een turnles volgen onder leiding van Sanne Wevers. Na een goede warming up, met al wat tips van Sanne Wevers en vriend Dennis werd de groep in tweeën gedeeld.

Lotus van Herpen en Fleur en Maud van Kouwen mochten eerst aan de slag op sprong en vloer. Na wat mooie overslagen, flik flak’s en salto’s, waren ze aan de beurt bij de evenwichtsbalk. Het onderdeel waar Sanne Wevers in 2016 Olympisch Goud won.

Eerst even rustig wennen op de evenwichtsbalk waarbij vooral gelet werd op netheid. Daarna werden er mooie streksprongen, handstanden, radslagen en boogjes gemaakt. En dit alles met hulp en goede tips van Sanne Wevers die uitgebreid de tijd nam voor de Waddinxveense meisjes.

Een foto en handtekeningen sessie op het einde maakte de les compleet. De meisjes hebben een erg leuke en leerzame clinic gehad en nemen de adviezen mee naar de volgende wedstrijden.