Uitslagen Bouncers Basketball 1 maart 2019…

by redactie on 4 maart 2019

in Ingezonden berichten,Sport

Slechts één wedstrijd dit weekend en dat was vrijdagavond in sporthal de Duikelaar: Bouncers Heren 1 tegen Blue Stars 1 uit Diemen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en werd het een gelijk opgaande strijd, met een wisselend scoreverloop. Het eerste kwart was met 16-20 voor de bezoekers, die ook bij rust nog op voorsprong stonden, 32-34. Bij het ingaan van het laatste kwart was de stand 55-54 en zoals vaker verliep het vierde kwart weer uitermate spannend met een 65-66 stand in de 6e minuut. Daarna liepen de bezoekers uit naar een maximale voorsprong van zeven punten. In de laatste minuut bracht Mike Hogervorst met een driepunter de achterstand terug naar 73-75. Verder kwam Bouncers echter niet en bepaalde Blue Stars met een benutte vrije worp de eindstand op 73-76. Na afloop was er echter toch het gevoel: dat Bouncers Heren 1 deze wedstrijd niet had hoeven te verliezen, maar onnodige balverlies en te weinig verdedigingsrebounds deden de weegschaal naar de andere kant doorslaan. Boudewijn Koppen was topscoorder met 25 punten.