Bouncers…

by redactie on 26 november 2017

in Ingezonden berichten,Sport

Uit tegen River Trotters 1 hadden ze verloren, maar vrijdagavond in de Duikelaar nam Bouncers Heren 22 met 69-62 revanche voor die nederlaag.

In het op de tweede plaats staande River Trotters uit Hardinxveld Giessendam trof Bouncers Heren 22 vrijdagavond in de Duikelaar een pittige tegenstander. In de eerste twee kwarten was Bouncers met goed basketbal echter de betere ploeg en met nog een score in de laatste 10 seconden werd de eerste helft afgesloten met een ruime 47-25 voorsprong. De tweede helft gaf een ander spelbeeld te zien. De bezoekers speelden fysiek een tandje hoger, scoorden beduidend meer dan Bouncers en brachten de achterstand met nog 45 seconden op de klok en balbezit terug tot 66-62. Dat balbezit leverde echter niets op, waarna Sven de Jong met een score en een vrije worp de eindstand bepaalde op 69-62. Met nog een wedstrijd te gaan zijn de heren van Bouncers 22 niet meer in te halen en mag de ploeg zich officieel ‘Winterkampioen’ noemen.

Bouncers Jongens 14 1 had in de Duikelaar minder moeite met eveneens River Trotters 1 en na de toch wel stevige wedstrijd een week eerder tegen Almere Pioneers, liep de ploeg nu simpel naar een ruime 70-35 overwinning. De ongeslagen koploper Divine blijft nog even uit beeld, maar handhaving op de tweede plaats moet haalbaar zijn. De tegenstander van volgende week DAS Delft ligt echter op de loer.

Bouncers Meisjes 18 1 zette vrijdagavond een goede prestatie neer door het hoger geklasseerde Grasshoppers uit Katwijk met 44-32 te verslaan. En dat betekende voor de ploeg de eerste winstpunten.

Gezien de stand op de ranglijst moest Bouncers Heren 3 kunnen winnen van het bezoekende Forwodians 2 uit Voorhout. Er werd wel gewonnen, maar vanzelf ging het niet, maar trok de thuisploeg uiteindelijk de winst naar zich toe, 64-58. Door deze winst draait de ploeg lekker mee in de 3e Klasse en deelt het de derde plaats samen met Gonini 1 en G5-Sports 1.