Nieuwe Aerobics-BBB lessen van start op de vrijdagochtend…

by redactie on 2 april 2017

in Sport

Bij Dans- en Turnvereniging TOOS werd begin dit jaar gestart met een workshopserie van 10 Aerobics-BBB-lessen op de vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur onder leiding van de nieuwe enthousiaste aerobicsdocente en tevens fysiotherapeut Jerney Haan.

Wegens het succes van deze lessen heeft TOOS besloten hiervan een reguliere les te maken. Dus voortaan iedere vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur Aerobics-BBB lessen in het sportcomplex TOOS Plaza aan de Staringlaan 18 in Waddinxveen.

De aerobicsles is een gevarieerde les met afwisselend gebruik van steps, gewichtjes, dynabands, etc. voor een totale body-workout. In deze les wordt ook aan de versteviging van de bekende BBB-spieren gewerkt. Een prima les om de conditie op peil te houden en positieve energie op te doen.

Wilt u meedoen?

Aanmelden kan per e-mail via info@tooswaddinxveen.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer, of kom eens kijken op de vrijdagochtend en doe vrijblijvend een les mee. Check voor meer informatie over deze les en alle andere sport-, gym-, dans- en twirllessen bij TOOS de website www.tooswaddinxveen.nl.