TheaterLezing ‘Leven vanuit je Hart’…

by redactie on 9 oktober 2016

in Regio

Op dinsdag 25 oktober geeft Christel van der Honing, transpersoonlijk therapeut bij praktijk ‘Binnen om’, de lezing ‘Leven vanuit je Hart’.

De langste weg die een mens in zijn leven aflegt, is die van het hoofd naar het hart. We proberen onze angsten met ons hoofd de baas te blijven. Dit houdt ons weg van het voelen en werkelijk beleven en biedt uiteindelijk geen oplossing. We ervaren dat we steeds weer terecht komen in dezelfde patronen. Diep voelen opent de deur naar onze intuïtie, onze innerlijke wijsheid. Je weet meer dan je denkt! Als we er in slagen liefdevol naar onze emoties en pijn te kijken, vindt er heling plaats.

Aandacht, veiligheid, overgave en acceptatie zijn de kernwoorden van haar verhaal, dat muzikaal wordt geïllustreerd door zanger Hanno van der Loo en pianist Jaco Benckhuijsen.

De lezing vindt plaats in ‘Het Kerkje’, Burg. Colijnstraat 24 in Boskoop. Aanvang 20:00 uur, entree: € 10,00. Het aantal plaatsen is beperkt, vol is vol. Reserveren is mogelijk per e-mail (christel@binnenom.nl) of telefoon (06-33758587).