Whiplash lotgenoten informatiemiddag op dinsdag 6 september in Zoetermeer…

by redactie on 10 augustus 2016

in Diverse berichten,Regio

Het Whiplash Informatiecentrum Europa brengt lotgenoten bij elkaar. ‘Steun is bijzonder belangrijk voor het herstel”. Wanneer iemand niet spontaan herstelt van de gevolgen van een whiplash, stuit diegene al snel op vooroordelen. Men ziet geen schade dus er is geen schade, luidt al gauw de onjuiste redenering. Whiplash is een zwaar onbegrepen ziektebeeld.

Ervaringsdeskundige Bob Klip deelt daarom dan ook tijdens de informatiebijeenkomst zijn eigen ervaringen en beantwoord vragen over wat een whiplash is, hoe om te gaan met onbegrip bij dit ziektebeeld, hoe om te gaan met de werkgever en de mogelijkheden voor juridische aansprakelijkheid. Het Whiplash Informatiecentrum Europa biedt tevens vrijblijvend ondersteuning aan in het starten van een letselschadeprocedure.

De informatiebijeenkomst is vrij toegankelijk voor iedereen in de regio. Het vindt plaats op dinsdag 6 september op het nieuw adres van de bibliotheek: Duitslandlaan 440, 2711 BN Zoetermeer van 13.00-15.00 uur (via hoofdingang en vragen bij de receptie). Voor meer informatie belt u met: 0167-56 27 66.