Een tijdelijke logeerplek om op adem te komen…

by redactie on 14 november 2023

in Waddinxveen


In Herstelhuis de Koolmees kunnen inwoners van Regio Midden-Holland voor een periode voor 1-5 werkdagen tot rust komen. Als je bijvoorbeeld leeft met een psychische kwetsbaarheid, te maken hebt met relatieproblematiek of overbelast bent als mantelzorger kan het prettig zijn tijdelijk even uit je eigen omgeving weg te gaan. Je kunt terecht bij ervaringsdeskundige medewerkers voor een luisterend oor, (h)erkenning en steun. Verblijf in het herstelhuis wordt gesubsidieerd en je hebt geen verwijzing of (WMO)indicatie nodig. Wel willen we graag van te voren kennis met je maken om te bespreken wat je nodig hebt.  Neem voor aanmelding contact op via telefoonnummer 0182-717720 of 06-81966866, of stel je vraag per mail: koolmees@kernkracht.nl. Bekijk ook eens de website www.kernkracht.nl/koolmees