Cultuurhuys De Kroon vertoont de muzikale film Yesterday…

by redactie on 25 september 2023

in Waddinxveen

Cultuurhuys De Kroon vertoont op woensdag 11 oktober de film Yesterday. Deze Britse muzikale romantische komische film uit 2019 is geregisseerd door Danny Boyle en geschreven door Richard Curtis. 
Yesterday gaat over Jack Malik (Himesh Patel), een singer-songwriter uit een klein dorpje in Engeland. Zijn droom om beroemd te worden is snel aan het vervagen, ondanks de steun die hij krijgt van zijn beste vriendin Ellie (Lily James). Na een busongeluk en een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan… Wat als iedereen de liedjes van The Beatles vergeten is, behalve jij? De film begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 9,50 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.