Piet Hardendood stopt als dorpsdichter…

by redactie on 27 november 2021

in Waddinxveen

Piet Hardendood stopt als dorpsdichter. aanleiding is een gedicht op 3 november geplaatst in Hart van Holland. Piet maakte dit gedicht naar aanleiding van een afgezegd optreden bij “Muziek op Zondag” wegens het ontbreken van een persoonlijke Coronapas. De organisatie van “Muziek op Zondag” nam contact op met de gemeente om ze over dit gedicht te informeren.

Piet werd door de gemeente op de vingers getikt door middel van een brief. Hij zegt zich totaal niet in dit schrijven te kunnen vinden en heeft (mede doordat het al de tweede keer was dat de gemeente het nodig vond om hem te corrigeren) aan de gemeente laten weten op deze wijze niet verder te willen.

Piet blijft op eigen titel berichten publiceren op zijn website en via www.onswaddinxveen.nl en Hart van Holland.

U kunt dit gedicht lezen op de gedichten pagina van Onswaddinxveen. https://onswaddinxveen.nl/?page_id=293