Het grootste orkest van Waddinxveen…

by redactie on 21 mei 2021

in Waddinxveen

Blij en gelukkig werden afgelopen week woensdag de eerste leerlingen van Vonk over de rode loper door hun docenten onthaald. Na 5 maanden online-lessen en online-activiteiten kregen ze voor het eerst weer fysiek les bij Vonk. In deze periode is trouwens wel heel hard gewerkt. Veel leerlingen hebben meegedaan aan een online-voorspeelmoment. Op youtube (zoek op ‘Vonk voorspeelmoment’) zijn filmpjes te vinden met de muzikale presentaties van leerlingen op dwarsfluit, gitaar, viool, piano, saxofoon en klarinet. Via een backingtrack en partijen voor ieder instrument konden alle leerlingen onder leiding van Bernd Jahn zelfs meespelen in het grootste online-orkest van Waddinxveen (‘Vonk ensemble’). Natuurlijk is het veel leuker om straks weer echt samen muziek te maken. Maar op youtube heb je nu in ieder geval een mooie herinnering aan een buitengewone tijd. Wil je ook op muziekles? Schrijf je dan nu nog snel in voor 4 kennismakingslessen voor zang of op een instrument naar keuze en noteer ook alvast de jaarlijkse proeflesdag op zaterdag 3 juli as. www.stichtingvonk.nl