Het Bijna-Thuis-hospice in Waddinxveen heeft vrijwilligers nodig…

by redactie on 18 mei 2021

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

‘Ondersteuning geven aan mensen voor wie sterven nabij is en hun familie is mooi, niet zwaar maar mooi’ is dé uitspraak van de mensen die vrijwilligerswerk doen bij Steun. Midden Holland. Mogelijk heeft u uw bedenkingen daarbij maar de praktijk wijst uit dat mensen daadwerkelijk het werk als mooi ervaren. Als het levenseinde nabij komt, is hulp en ondersteuning van familie, vrienden, buren van groot belang. En als thuisblijven niet mogelijk is, is het bijna-thuis-hospice een plek waar je je thuis kunt voelen. In Waddinxveen, aan de Florijnlaan 100 staat zo’n bijna-thuis-hospice. Zij biedt vier kamers, een huiskamer annex woonkeuken, een logeerkamer, een familiekamer met een prachtige tuin. Vrijwilligers werken in diensten van vier uur van 07 uur tot 23 uur, 365 dagen per jaar.

Waddinxveen heeft mensen nodig die betrokken zijn, kunnen samenwerken, gezelligheid en rust meebrengen, stabiel in het leven staan en tijd hebben. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.steunpuntmh.nl.

Is uw belangstelling gewekt? Neem contact op met Annette Bekker via 0182-358199 (maan-woensdag) of mail Annette via teamondersteuner@steunpuntmh.nl voor een afspraak met de coördinator en/of een speeddate met een vrijwilliger van Steun. Midden Holland/bijna-thuis-hospice in Waddinxveen. Sluitingsdatum voor aanmelden is 18 juni 2021. Training aspirant vrijwilligers staat gepland op 12 en 19 juli, Florijnlaan 100 in Waddinxveen.