Online CJG-workshop Typisch jongens- en meisjes gedrag…

by redactie on 5 maart 2021

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Waddinxveen organiseert in maart een online workshop Typisch jongens- en meisjesgedrag, voor ouders van kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

Een jongen is geen meisje. Jongens worden vaak als lastig gezien. Ze zijn druk, maken lawaai, kunnen niet stilzitten en maken alles kapot. Maar zijn jongens echt lastig? Een typisch meisje is juist rustig en sociaal, zit het liefst rustig te spelen of te tekenen, houdt van priegelklusjes met kraaltjes, ​kletst je de oren van je hoofd over van alles en nog wat…. Maar klopt dat? Wat is typisch jongens- en typisch meisjesgedrag?

In deze interactieve workshop behandelen we de ontwikkeling van jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd. We bespreken hoe je er mee om kunt gaan en er wellicht anders naar kunt kijken. We wisselen veel tips en ervaringen uit en gaan met nieuwe ideeën naar huis.

De workshop bestaat uit 2 online bijeenkomsten en vindt plaats op dinsdag 23 en 30 maart 2021 van 19.30 – 21.30 uur. Kosten € 10,00 p.p. (ouderparen krijgen 10 % korting).

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl