Nieuwe winkel op de luifelbaan…

by redactie on 1 oktober 2020

in advertorial,Waddinxveen

In de winkel op de Brederolaan 9 in Waddinxveen waar voorheen de Bas speelgoed was gevestigd heeft zich een nieuwe winkel gevestigd. Het zijn eigenlijk twee winkels in één; De Bazaar Waddinxveen en Phone Repair Waddinxveen.

Bij de Bazaar zijn zoveel diverse artikelen verkrijgbaar dat dit moeilijk is te omschrijven. Zo is er bijvoorbeeld een bijzondere collectie pannen en ander keukenmateriaal, maar ook koffers, schrijfmaterialen, horloges, make-up, speelgoed en noem het maar op, zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.

Bij Phone Repair Repareren en verkopen ze nieuwe en gebruikte telefoons. Een gebruikte GSM met drie maanden garantie is al te koop vanaf 50 Euro. Verder is er een uitgebreide collectie hoesjes en andere accessoires. Ook voor een laptop is er van alles te verkrijgen.

Deze winkel is zeker een aanwinst voor Waddinxveen. Ga er zelf maar eens kijken op de Brederolaan 9 in Waddinxveen.