CJG themabijeenkomst Baby- en kindergebaren…

by redactie on 15 augustus 2020

in Waddinxveen

Je krijgt informatie over het gebruiken van gebaren bij kinderen in het dagelijkse leven als ondersteuning bij de taalontwikkeling van je kind.

Deze leuke, interactieve bijeenkomst wordt gegeven door medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) samen met de bibliotheek. Deze bijeenkomst is voor ouders en opvoeders met kinderen van 6 maanden tot 2 jaar. Je kindje is ook van harte welkom!

Wat kan je verwachten?
Baby- en kindergebaren maak je met je handen terwijl je met je kindje praat. Hierdoor kan je kindje de taal niet alleen horen, maar ook zien. Al voordat je kindje kan praten kun je babygebaren toepassen, en al een echt gesprekje hebben met je kindje.
Zo begrijpt je kindje sneller wat je bedoelt. Je kindje zal al snel zelf de gebaren gaan gebruiken, en kan op deze manier jou veel duidelijker maken wat hij of zij graag wil. Dit scheelt een hoop frustratie en bovendien heb je samen plezier!

Wanneer en waar ben je welkom?
Plaats: Wingerd, Wingerd 45, 2742SC Waddinxveen
Datum: Vrijdag 25 september 2020
Tijd: 09.30 – 11.00 uur
Kosten: € 5,- p.p.

Wil je meedoen?
Ga voor aanmelden of meer informatie naar www.cjgcursus.nl.