13 maart start de Introductiecursus Twirlen…

by redactie on 1 maart 2020

in Sport,Waddinxveen

Ben je op zoek naar een veelzijdige, creatieve en uitdagende sport. Wil je wat anders dan voetbal, tennis of hockey, twijfel dan niet langer en schrijf je in voor de introductiecursus Twirlen!

Twirlen is een moderne sport waarbij dans en souplesse gecombineerd worden met het technisch draaien, rollen, gooien en zwaaien van de baton (stok).
Tijdens de les besteden we aandacht aan de vele facetten die hierbij komen kijken. We warmen op, doen rek- en strekoefeningen, doen dans/ballet, leren nieuwe Twirltechnieken en gaan we uiteraard aan de slag met sprankelende routines op verschillende thema’s en muziek. Deze routines voeren we vervolgens weer op bij evenementen en op wedstrijden.
Lijkt je dit wel wat en wil je het ook eens proberen? Zonder gelijk vast te zitten aan een lidmaatschap.

Meld je dan nu aan voor de introductiecursus Twirlen in Waddinxveen. Georganiseerd door Illusion, twirlafdeling van Toos Waddinxveen. Vanaf vrijdag 13 maart kunnen jongens en meiden vanaf 5 jaar 6 weken lang meedoen aan de cursus. Zij leren de basistechnieken van Twirlen en gaan ook aan de slag met een heuse show. Allemaal in combinatie met spetterende dansbewegingen en een hoop gezelligheid. De cursus wordt afgesloten met een uitvoering voor alle familie en vrienden op vrijdag 24 april.

Locatie: Toos Plaza, Staringlaan 18 Waddinxveen
Data: Vrijdag 13, 20, 27 Maart en 3, 17 en 24 april 2020
Lestijd: vrijdag van 16:30 uur tot 17:30 uur
Kosten: €25,- voor de gehele cursus

Kom jij ook meedoen? Aanmelden kan via info@twirlafdelingillusion.nl of via www.twirlafdelingillusion.nl/aanmelden. (cursus start bij minimaal 5 aanmeldingen)

Kan je niet deze introductiecursus, maar wil je toch een lesje Twirlen volgen? Dat kan! Volg twee gratis proeflessen op de vrijdag tijdens onze reguliere lessen. Of wacht tot 29 mei en doe dan mee aan de twee cursus Twirlen. Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl