Wedding Fair…

by redactie on 15 september 2017

in Diverse berichten

Inspirerend, overtuigend maar vooral gezellig, Wedding Fair Den Haag! win mooie prijzen voor je bruiloft met de #loveandwin actie

We’re back! Het beursseizoen is weer begonnen en we trappen dit jaar af met de grootste bruidsbeurs in de regio. De Remise in Den Haag wordt op 17 september 2017 omgebouwd tot bruiloft hemel. Het wordt dit jaar gegarandeerd weer een mooie dag voor aanstaande bruidsparen om zich te laten inspireren voor de mooiste dag van hun leven.

Je gaat eindelijk trouwen, maar nu je verloofd bent kom je erachter dat een bruiloft organiseren nog best een grote klus is. Daarom is het slim om een bezoekje te brengen aan een bruidsbeurs. Bij WeddingFair kom je oog in oog te staan met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Wil je bijvoorbeeld meer informatie over de nieuwste trouwwetten, maak een praatje met een trouwambtenaar. Zoek je nog een locatie, locatie eigenaren geven je alvast een voorproefje van de sfeer of heb je nog helemaal geen jurk of pak, modehuizen helpen jou met de perfecte outfit voor de grote dag. Ook kun je dit jaar meedoen met de #Loveandwin actie, met deze actie kun je kans maken op geweldige prijzen. Kortom alles voor de perfecte bruiloft.

[1] Trouwspecialisten helpen bruidsparen
Tijdens het organiseren van een bruiloft komt er van bij alles kijken. Soms is het lastig om goede en betrouwbare bedrijven te vinden. Tijdens de WeddingFair zijn er meer dan 40 professionele bedrijven aanwezig die voor je klaar staan om je te helpen met je keuzes o.a. kom je voor bruidsjurken en trouwpakken, van drukwerk tot de ringen, de bruidstaart – met proeverij – , je eigen wedding-moodboard maken tot entertainment. Kortom alles om van jouw bruiloft een groot succes te maken.

[2] Trouwprijzen winnen in de #loveandwin actie
Ook dit jaar presenteert WeddingFair met gepaste trots de #loveandwin actie. Want na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar weer een #loveandwin actie. Trouwen is duur en dat is een keihard feit dus “boost your budget”. Meedoen aan deze winactie is simpel. Bezoek WeddingFair Den Haag en maak kans op een trouwpak op maat of een bruidstaart te winnen twv 2x € 750,-.

[3] Cadeau: de Trouwagenda
Trouwen is één groot feest. WeddingFair geeft daarom aanstaande bruiden een speciaal cadeau: de nieuwste editie van de trouwagenda t.w.v. €10,-. Geen stress, want door middel van de trouwagenda regel je alle afspraken, leveranciers en uitgaven zodat je niet onaangenaam verrast wordt tijdens de grote dag.

[4] Workshop: maak een wedding-moodboard
Een wedding-moodboard maken is fun! Hoe leuk is het, om in de vertrouwde omgeving van andere kersverse bruiden én jouw beste vriendin, zus of moeder, mee te doen met de gezelligste workshop voor bruiden? Genieten geblazen! Een styliste help jou op weg om een impressie te maken van jouw mooiste dag. Dat is handig voor je leveranciers maar ook alvast de eerste tastbare herinnering voor later!

WeddingFair Den Haag, De Remise, Parallelweg 224, 2525 XG Den Haag. Zondag 17 september 2017 van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. www.weddingfair.nl. Bruiden ontvangen de Trouwagenda.